BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

DEĞİRMENÖNÜ MAHALLESİ 3.FİLİZ SOKAK NO 14/2 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve içinde yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen, bütün sorumluluğuyla çalışan, Ulu Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.
Misyon
T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş,demokratik,laik,sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı, ilköğretim programında amaçlanmış; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel ilkemizdir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
DOĞALGAZ
HALK OTOBÜSÜ VE DOLMUŞLA SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRENCİLER İÇİN OKUL SERVİSİ MEVCUTTUR.
15 KM